29 Μαρτίου, 29 νέα ονόματα. Ο Συνδυασμός “ώρα για δουλειά” γίνεται ακόμη πιο δυνατός!

59 ημέρες πριν από τις εκλογές της 26ης Μαΐου και ο Συνδυασμός “ώρα για δουλειά” γίνεται ακόμη πιο δυνατός. Με 63 πλέον, αξιόλογα πρόσωπα, βρισκόμαστε ένα μόλις βήμα  πριν από την τελική παρουσίαση του μέγιστου αριθμού των 81 υποψηφίων, που μας δίνει το δικαίωμα ο νέος εκλογικός, για 9 Δημοτικές Ενότητες και Τοπικό Συμβούλιο.

Δημιουργούμε μία πολύ δυνατή Ομάδα που συνδυάζει την σημαντική εμπειρία στην αυτοδιοίκηση με έναν φρέσκο αέρα δυναμικής ανανέωσης. Το πλέον πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων.

Άνθρωποι, που μέχρι σήμερα ήταν σε διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις, γίνονται ένα. Γίνονται μια γροθιά χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας ή οποιασδήποτε συνδιαλλαγής και με διάθεση προσφοράς για το καλό του τόπου μας.

 Άνθρωποι με σημαντική και αποτελεσματική διαδρομή στο χώρο της αυτοδιοίκησης, αλλά και νέοι άνθρωποι, γυναίκες και άνδρες, που ρίχνονται για πρώτη φορά στη μάχη των εκλογών, έχοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τα οποία θέλουμε, ενώνονται μαζί μας σε μία πορεία νίκης. Όχι όμως μόνο δική μας, αλλά νίκη των Μακεδνών, της Μεσοποταμίας, της Αγίας Τριάδας, των Κορεστείων, του Βιτσίου,  της Κλεισούρας,  των Αγίων Αναργύρων, του Καστρακίου. Νίκη της Καστοριάς.

Θέλουμε να ξαναδώσουμε ελπίδα και προοπτική για τις ξεχασμένες κοινότητες, τα ξεχασμένα χωριά μας. Να γίνουμε ποτάμι ενότητας και ελπίδας για όλους τους συνδημότες μας.

Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, σας καλωσορίζω και σας καλώ να δώσετε όλες σας τις δυνάμεις με ευθύνη και αποφασιστικότητα.

 Έχουμε πίσω μας κινητήριο δύναμη, την αγάπη του κόσμου και την στήριξη των συμπολιτών μας. Μας το λένε φωναχτά και το νιώθουμε καθημερινά. Στο δρόμο, στη γειτονιά, στις συναντήσεις μας με Φορείς, Σωματεία και Συλλόγους, αλλά και στις επισκέψεις που κάνουμε στα χωριά του Δήμου μας. Αυτή είναι η μοναδική δύναμη που μας στηρίζει, μας κινεί και μας ωθεί για να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε νέους δρόμους ανάπτυξης και προοπτικής.

Γιάννης Κορεντσίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς