Ανακοίνωση Νέων Υποψηφίων

21 πρόσωπα που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές για πρώτη φορά!

Κάνουμε πράξη το καθημερινό αίτημα των πολιτών για νέα πρόσωπα.

Ξαναγεννούμε ελπίδα!

Ανακοινώνουμε σήμερα 21 νέα ονόματα προσώπων που μπαίνουν για πρώτη φορά στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που ανακοινώνονται έπειτα από τις 13 γυναίκες και πριν από την μεγάλη λίστα των υποψηφίων μας, που θα ακολουθήσει όλο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Συνδυασμός μας, που δημιουργείται μεθοδικά και κυρίως χωρίς κανενός είδους “συνδιαλλαγή”, εμπλουτίζεται ολοένα και με περισσότερους νέους υποψήφιους.

Το γεγονός αυτό μας ικανοποιεί και μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς διαπιστώνουμε ότι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, οι πολίτες ζητούν επιτακτικά να δουν νέα πρόσωπα, που διαθέτουν ταυτόχρονα και τα ανάλογα προσόντα για να προσφέρουν στον Δήμο μας.

Πρόσωπα, με δύναμη ψυχής, που ασπάζονται και αναδεικνύουν τις Βασικές Αρχές και τη φιλοσοφία του Συνδυασμού μας. Που όλοι θα ήθελαν στην ομάδα τους. Που συμπορεύονται σ’ αυτή την καινούργια προσπάθεια για να καταθέσουν ανιδιοτελώς τα όνειρά τους, τη γνώση τους και την φρεσκάδα τους.

Διαγράφουν όλοι τους ξεχωριστή προσωπική διαδρομή, καθώς έχουν δώσει ήδη δείγματα γραφής στον επαγγελματικό τους βίο, αλλά και στην τοπική μας κοινωνία.

Ενεργοί και δραστήριοι πολίτες με διάθεση, όρεξη και δίψα για προσφορά και δουλειά. Πανέτοιμοι, προκειμένου να λάβουν μέρος στην επανεκκίνηση που σχεδιάζουμε για την αναζωογόνηση του τόπου μας.

Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, σας καλωσορίζω και σας καλώ να δώσετε καινοτόμες ιδέες, δύναμη και ενέργεια στον Συνδυασμό και στον τόπο μας.

 Καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

 Γιάννης Κορεντσίδης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς