Γεννήθηκα στην Καστοριά στις 12 Νοεμβρίου 1973, όπου και τελείωσα το Λύκειο.

 

Η ενασχόληση με την γουνοποιία και το  εμπόριο, από μικρό παιδί, μεγαλώνοντας κυριολεκτικά μέσα στην οικογενειακή γουνοποιητική επιχείρηση του πατέρα μου, ήταν ο στόχος μου.

 

Μετά την αποφοίτησή μου από το Λύκειο, συνέχισα τις σπουδές μου στον τομέα της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων  και επιστρέφοντας στη γενέτειρά μου, αρχικά εργάστηκα  δίπλα στον πατέρα μου και στη συνέχεια σε ηλικία μόλις 26 ετών άνοιξα τη δική μου επιχείρηση παραγωγής γουναρικών.

 

Μέσα στα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας, συνειδητοποίησα ότι ο δρόμος της συμμετοχής είναι μονόδρομος. Το εμείς αντί του εγώ, πήρε θέση στη ζωή μου.

 

Το 2006 εκλέχθηκα για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΗΚΑ Α.Ε. και επανεκλέχθηκα πρώτος σε σταυρούς προτίμησης το 2009, αναλαμβάνοντας Αντιπρόεδρος της Εταιρείας για την περίοδο 2009-2012.

 

Το 2011 εκλέχθηκα πρώτος σε στα σταυρούς προτίμησης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Καστοριάς. Στο ίδιο όργανο εκλέχθηκα στη Διοικούσα Επιτροπή, ως Α’ Αντιπρόεδρος, υπηρετώντας στη θέση αυτή έως το 2017.

 

Το 2015 εκλέχτηκα, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας”, αναλαμβάνοντας, με ομόφωνη απόφαση, τη θέση του Προέδρου, έως το 2019. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου πραγματοποιήθηκαν τρεις επιτυχημένες, κατά κοινή ομολογία, Διεθνείς Εκθέσεις Γούνας, ενώ ξεκίνησε και ένας νέος θεσμός για την πώληση και προώθηση των γουνοποιητικών προϊόντων, το Fur Shopping Festival.

 

Toν Μάιο του 2019 εκλέχτηκα Δήμαρχος Καστοριάς με τον συνδυασμό «ώρα για δουλειά». Με μία σπουδαία ομάδα συνεργατών και φίλων που συμπορεύεται μαζί μου και μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, καταφέραμε να αναδείξουμε, να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε σε όλα τα επίπεδα τον Δήμο μας.

 

Είμαι πατέρας δύο παιδιών του Τάσου και της Σίσσυς και θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν και να δημιουργήσουν, στον πανέμορφο αυτόν τόπο.